Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor de verkoop aan particulieren via webshop.

Algemene voorwaarden

Van alle gebruikers van onze website www.wimvandelustgraaf.nl, wordt aangenomen dat zij kennis hebben genomen van en akkoord gaan met de onderstaande algemene voorwaarden die van toepassing zijn indien zij een koopovereenkomst met ons aan gaan.
De volgende algemene verkoop-, betalings-, leveringsvoorwaarden en het privacybeleid zijn van toepassing op al onze verkopen.

Prijzen en verpakkings- en verzendkosten
Alle productprijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzend- en verpakkingskosten. Wij berekenen voor het bezorgen van de bestelde artikelen de volgende kosten:
- Bezorging binnen Nederland € 7,50 per pakket.
- Bezorging in Belgie en Duitsland € 12,00 per pakket;
- Bezorging Europa op aanvraag.
Bij aankoop van € 75,- of meer betaalt u geen verzendkosten.

De bestelde artikelen worden in principe in 1 pakket afgeleverd. Op het moment dat door het volume blijkt dat aflevering in één pakket niet mogelijk is, dan behouden wij ons het recht voor om de kosten voor het tweede pakket alsnog bij u in rekening te brengen. Wij brengen u daarvan vóór verzending op de hoogte. Daar waar van tevoren bekend is dat meerdere producten niet in 1 pakket afgeleverd kunnen worden staat dit vermeld in de meerinfo tekst bij de productinformatie.

Betaling
Voor het doen van betalingen kan uitsluitend gebruik worden gemaakt van directe elektronische betaling door middel van iDeal. De betaling verloopt op een veilige en vertrouwde wijze.
Nadat u uw spullen heeft besteld kunt u deze direct afrekenen. Na de betaling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling.

Levering
Wij hanteren een levertijd van 5 à 6 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Deze leveringstermijn geldt als indicatie en niet als fatale termijn. Indien wordt afgeweken van bovenstaande termijn of als het artikel niet of onvoldoende voorradig is, wordt u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld, via e-mail of telefoon.
Overschrijding van de leveringstermijn die niet aan ons kan worden toegerekend, overeenkomstig de Algemene Voorwaarden, kan nimmer aanspraak geven op schadevergoeding. Wij behouden ons het recht voor om, na overleg, in gedeelten te leveren.

Accepteer nooit beschadigde pakketten. Wij kunnen u daar geen garantie op geven. Wij kunnen eveneens niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
Is het bestelde artikel defect, tijdens transport beschadigd of verkeerd afgeleverd, dan dient u dit binnen 3 dagen na aflevering via e-mail aan ons te melden. Na deze termijn vervalt ieder recht op reclamering.
Reclameringen moeten door u worden gemotiveerd en onder overlegging van relevant bewijs bij ons worden gedeponeerd. Wij moeten in staat worden gesteld ingediende reclameringen te controleren.

Annuleren bestelling
Het annuleren van uw bestelling is altijd mogelijk binnen 24 uur nadat de order is geplaatst en u een e-mail ter bevestiging hebt ontvangen. Stuur een e-mail naar [email protected] waarin u aangeeft dat u de bestelling wenst te annuleren onder duidelijke vermelding van het ordernummer. De orderannulering wordt per e-mail bevestigd. Voor het verwerken van geannuleerde bestellingen worden administratiekosten in rekening gebracht à € 3,50. Het betaalde bedrag ontvangt u binnen zeven dagen retour.

Retourneren/herroepen van de order
U heeft als consument een wettelijke bedenktijd van veertien werkdagen op producten die via het internet zijn gekocht. De veertien werkdagen gaan in na ontvangst van het product.
Stuur een e-mail aan [email protected] onder vermelding van artikelnummer, aankoopdatum en bank- of gironummer indien u de goederen terugstuurt. Of maak gebruik van het modelformulier om een order te herroepen.

Na ontvangst van de retourzending wordt het volledige aankoopbedrag, binnen veertien dagen teruggestort. Hiervoor geldt wel dat de betreffende artikelen in ongebruikte en onbeschadigde staat zijn en in de originele verpakking.

Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in oorspronkelijke staat retour wordt ontvangen. In voorkomend geval zullen wij altijd contact met u opnemen.

Hebben wij een artikel niet conform de bestelling geleverd, dan heeft u als afnemer het recht om het artikel terug te sturen. In dat geval zijn de verzendkosten voor onze rekening.
Wij zullen de verzendkosten samen met het aankoopbedrag binnen veertien werkdagen terugstorten.

Aanbiedingen
Alle op de website en elders vermelde aanbiedingen van artikelen gelden tot aan de vermelde geldigheidsdatum, doch kan door ons worden beëindigd. De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

Vragen/informatie
Heeft u vragen, suggesties of klachten over de website of de artikelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan via e-mail naar [email protected]

Privacy
Winkelen via internet is kopen op afstand. Voor sommige consumenten lijkt dat een onveilige handeling. De bescherming van uw privacy is cruciaal voor het vertrouwen van u als internetgebruiker. Wij doen er alles aan om zeer vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan.
Als u een bestelling bij ons plaatst, vragen wij naar enkele persoonsgegevens. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw bestellingen en/of eventuele vragen op een efficiënte manier te verwerken.
Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of verhuren of op andere wijze kenbaar maken.

Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten en geschillen die daaruit mochten voortvloeien is het Nederlands recht van toepassing.

Auteursrecht
Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder onze schriftelijke toestemming. Bezoekers en gebruikers kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Wim van de Lustgraaf is gevestigd in Veenendaal en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30124223.Gedeponeerd Januari 2012